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Question: What if my facility will be adding a chemical of interest in the future?

Answer: If the facility plans to add chemicals on the list of chemicals of interest at or above the STQ in the
future, this may constitute a material modification to an operation or a site and may trigger a need to notify
the Department within 60 days of such a modification. In such instances, facilities must complete and
submit a revised Top-Screen to the Department within 60 days of the notification in accordance with
§27.210 (d). See the preamble to 6 CFR Part 27 for a more complete discussion of how to handle

chemicals added to a site in the future.
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