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Question: Who can certify a facility’s Expedited Approval Program Site Security Plan (EAP SSP)?
Answer: Only the owner or operator of the facility can sign the certification for the facility’s EAP SSP, per the statute.

6 U.S.C. § 622(c)(4)(C)
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