
FAQ Number: 1594 Date Published: September 22, 2008 Last Updated: September 22, 2008

CFATS Knowledge Center

Question: May CVI be discussed with or disclosed to an Authorized User with a need to know over an unencrypted
phone?
Answer: Yes, although the CVI Procedural Manual encourages the discussion and disclosure of CVI in secure phones.
Additional security precautions can be found in the revised CVI Procedural Manual (Sept. 2008) at Chapter 8.6.
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