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Question: What does "risk-based" mean?
Answer:

In Section 550, Congress directed the Department of Homeland Security to identify and secure those chemical
facilities that present the greatest security risk. Security risk is a function of the following:

• The consequence of a successful attack on a facility (consequence),
• The likelihood that an attack on a facility will be successful (vulnerability), and
• The intent and capability of an adversary in respect to attacking a facility (threat).

The Department plans to implement the regulation in phases, beginning with chemical facilities that appear to present
the highest security risk. The Department adopted a risk-based tiering structure in its regulatory approach, so that the
requirements, scrutiny, and oversight of facilities will increase with the level of risk.

For more information on risk-based standards, please visit http://www.dhs.gov/xprevprot/programs/
gc_1185897486043.shtm.
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