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CFATS Knowledge Center

Question: What is included when determining whether a facility possesses an amount of a theft/diversion chemical of
interest COI for theft/diversion chemicals?
Answer: Pursuant to 6 CFR 27.203(c), a facility shall only include theft/diversion COI in a transportation
packaging as defined in 49 CFR 171.8. Additional information on the treatment of theft/diversion COI under
CFATS can be found in the preamble to Appendix A to CFATS at 72 FR 65403 to 65405.
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