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CFATS Knowledge Center

Question: My facility is a "tank farm" that is part of a pipeline system. Do I need to comply with CFATS?
Answer:

Pursuant to 6 CFR 27.203(b)(v), facilities must consider chemicals of interest (COI) in gasoline, diesel, kerosene or jet
fuel (including fuels that have a National Fire Protection Administration flammability hazard rating of 1, 2, 3, or 4)
stored in above-ground tank farms, including tank farms that are part of pipeline systems, when determining whether
or not the facility possesses any COI in an amount at or above the applicable STQ for that COI.
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