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Question: Should release chemicals of interest (COI) presently in process or chemicals that are by-products be
considered when determining the total On-site Quantity (TOQ)?
Answer:

Yes, when determining the Total On-site Quantity for release-COI, a facility must also include COI that are present as
process intermediates, by-products, and incidental production materials (see 6 CFR 27.203(b)(1)(ii). A facility should
compute the TOQ using the same provisions a facility considers when determining whether it possesses a release-COI
in an amount at or above the applicable STQ; therefore, release-COI in process and in by-products should be
considered in both.
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