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Question: How is the STQ for Sabotage/Contamination chemicals of interest calculated in a mixture?
Answer:

As provided in §27.204(c), a facility shall count toward the STQ the total quantity of all commercial grades of a
sabotage/contamination chemical that it possesses unless specific minimum concentration is assigned in the Minimum
Concentration column of Appendix A to 6 CFR 27, in which case the facility should count the total quantity of all
commercial grades of the chemicals at the specified minimum concentration. DHS has added a definition of a "A
Commercial Grade" (ACG) to a § 27.105. ACG refers to any quality or concentration of a chemical of interest offered
for commercial sale that a facility uses, stores, manufactures or ships.
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