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CFATS Knowledge Center

Question: Are CFATS background checks required for emergency responders prior to access to restricted areas or
critical assets during emergency situations?
Answer:

No. During emergency situations, 6 CFR 27.230(a)(12) does not require CFATS background checks on emergency
responders at the state or local level that gain unescorted access to restricted areas or critical assets.
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